Lifestyle coaching

Wanneer jij alles uit het leven wilt halen, ondanks jouw onregelmatige leven, door jouw baan, drukke leven of gezinssituatie is dit het pakket voor jou!

 Je krijgt volledige begeleiding op het gebied van het optimaliseren van jouw situatie, zodat jij je weer vitaal kunt voelen en deze scherpte weer kan gebruiken tijdens je werkzaamheden. Dit terwijl je werkt aan jouw fysieke doelen zoals krachtiger worden of een gezond gewicht behalen/ behouden. 

 

 

NPC Nigel's Performance Coaching Onregelmatigheid shifwork ploegendienst

Bij het pakket inbegrepen

  • Intake call om elkaar te leren kennen, al je doelen en wensen te bespreken en een plan van aanpak te maken;
  • Gepersonaliseerde levensstijl adviezen, gericht op jouw leven en eventueel dienstverband;
  • Eigen Kcal en macro richtlijnen, mits jij dit wilt;
  • 24/7 app contact voor al je vragen omtrent voeding, fitness, mindset, optimalisatie en indeling voor een energieke dag;
  • Toegang tot alle gidsen die ik zal maken. Dit zijn gidsen over onderwerpen waar mensen het meest tegen aan lopen tijdens hun transformatie. Denk aan energie, eten buiten huis, slaap, stress, mealpreppen etc.;
  •  Elke week een update aan jouw sheets, indien nodig, zodat jij de juiste progressie blijft boeken en stapje voor stapje nieuwe gewoontes kan creëeren. 
  • Onbeperkt feedback op techniekvideo’ s die jij stuurt van je oefeningen. 

Ik ben hier om jou te navigeren en elke mogelijke vraag van jou te beantwoorden, maak hier dan ook optimaal gebruik van!

Is dit het pakket voor jouw? Stuur even een mailtje of DM! Dan kunnen we direct aan de slag.

Voeding

Bij team NPC geloven wij niet in diëten. Een dieet is iets wat tijdelijk zal zijn. 

Je krijgt speciaal voor jouw opgestelde richtlijnen of dagschema’s. Net waar jouw voorkeur naar uit gaat. 

Je leert hoe je voeding kan bijhouden, zodat jij voortaan weet hoe je het meest uit je dag kan halen, kunt genieten en toch al je doelen behalen. 

Dit zodat jij naar je gewenste shape toe kan werken, maar nog belangrijker, deze shape ook kunt behouden!

Er is dan ook geen voedingsmiddel of gelegenheid die niet zou mogen. Het hoort een toevoeging op jouw leven te zijn! Genieten terwijl jij werkt naar de beste versie van jezelf. 

Onregelmatigheidscoach Nigel's Performance Coaching energie
Training coaching Fitness Lifestyle Mindset Voeding Nigel's Performance Coaching

Training

Ook hier is er geen ‘one size fits all’ principe. Net zoals bij de voeding, hoort training afgestemd te zijn op jouw als persoon. 

Er wordt rekening gehouden met jouw wensen, belastbaarheid en omstandigheden. Hiernaast krijg je feedback op je oefeningstechniek, zo vaak jij wilt. 

Er worden aanpassingen gemaakt indien nodig, zodat jij altijd de gewenste progressie blijft boeken. 

Mindset

Wij geloven in het creëren van een stabiele basis. Het veranderen van gewoonten. Het leren van nieuw gedrag, tools en tips die jou je hele leven in shape kunnen houden en jouw energiek laten voelen. 

Als je lid bent van team NPC, leer je waarom je bepaalde dingen doet. Het begrijpen waarom je iets doet, gaat je helpen in de toekomst. 

Hier ga jij je hele leven wat aan hebben!

 

Onregelmatigheidscoach Nigel's Performance Coaching energie
Mindset coaching energiek leven Nigel's Performance Coaching

Persoonlijke coaching

Zoals beschreven geloven we hier niet in standaard schema’s. Alles wordt op JOUW leven afgestemd. Dit zodat jij de beste progressie kan boeken onder jouw persoonlijke omstandigheden. 

Er worden tools, tips en gidsen aangeboden die jij kan gebruiken om het meest uit je dag en de coaching te halen. Het doel is om je echt te leren hoe je jouw beste leven kan leven. Zodat je dit altijd kan blijven implementeren. 

Verder is er bij elk pakket sprake van app- en mailcontact. Er zal gevraagd worden of je elke week een mail wilt sturen met daarin een samenvatting van hoe de week is gegaan. Op elk gebied. 

Maar je mag ook altijd gebruik maken van het 24/7 app contact wat bij de pakketten inbegrepen zit. Zo kan jij altijd, al je vragen stellen. 

Dit is compleet op jouw leven afgesteld. Dus geen standaard aanpak die naar een ieder wordt gestuurd. Zo kan jij blijven doen wat je fijn vind en toch je doelen behalen op elk gebied.

 
Via Nigel's Performance Coaching heb ik mijn gewoontes kunnen veranderen. Het resultaat mag er dan ook zeker wezen. Ik ben 22kg kwijtgeraakt in 16 weken tijd. Dit is voor mijn gevoel zonder moeite gegaan, door simpelweg mijn gedrag stapje voor stapje te veranderen. Ik kreeg veel mentale ondersteuning en recept inspiratie. Ik kan heerlijk blijven eten en val veel af. Ik voel mij weer helemaal lekker in mijn vel!
Recensie Nigel's Performance Coaching
Patricia
Lifestyle coaching
Nigel's aanpak is persoonlijk, doelgericht en efficiënt. Hij focust niet alleen op voeding en training, maar kijkt veel breder naar je levensstijl (zoals bijvoorbeeld stress, slaap en ontspanning). Nigel is pro-actief, maar bij vragen is hij 24/7 bereikbaar voor feedback. Dit werkt voor mij perfect. Ik heb al mooie stappen behaald!
Onregelmatigheidscoach Nigel's Performance Coaching energie
Yvonne
Lifestyle coaching

Begin jouw transformatie vandaag

Plan nu jouw vrijblijvend kennismakingsgesrpek in!